Aparat SPIRIDUS - terapie ELF

  RECOMANDARI

De-a lungul timpului s-au observat efecte benefice in urmatoarele cazuri: reumatism cronic si acut, migrene, insomnie, nevroze, dureri articulare, artrita, osteoporoza, fracturi osoase, afectiuni cardiovasculare, circulatie sanguina deficitara, disfunctii sexuale, afectiuni ginecologice, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, afectiuni respiratorii, astm, tulburari endocrinometabolice, diabet, patogenia oncologica, etc.

Folosirea Spiridusului amplifica potentialul imunitar al corpului biologic in fata diverselor infectii virale si microbiene. De asemenea creste debitul sanguin, lucru ce favorizeaza scurtarea perioadelor de convalescenta cat si prevenirea diverselor afectiuni metabolice.

Cel mai interesant si aparent surprinzator efect este o intinerire a organismului care apare lent in timp, datorita faptului ca diviziunea celulara, care are perioada completa de 7 ani, se face mai corect in conditiile unui cuplaj corp biologic-corp informational mai bun. Dovezi ale acestui fenomen sunt, pe langa multe altele, si folosirea cu succes a fizioterapiei in refacerea tesuturilor afectate in cazul fracturilor osoase si a rupturilor de ligament.

 

Profilaxie, prevenire

Plecand de la observatia ca cele mai departate chakre de zona emitatorului biologic, adica a creierului sunt cele mai vulnerabile, pentru profilaxie se recomanda pozitionarea Spiridusului in dreptul chakrelor 5, 6 si 7. Frecventele folosite sunt cele din domeniul cerebral delta adica domeniile a) si b). Pentru echilibrare, din cand in cand aparatul trebuie pus si pe chakrele superioare 1, 2 sau 3, raportul timpilor de folosire pe aceste zone fiind aproximativ de 1 la 3 .

 

Afectiuni reumatismale

In cazul afectiunilor reumatice sau ale sistemului osos pozitionarea lui se face chiar in preajma zonei cu probleme. Poliartroze periferice si spondiloze asociate cu distonii neurovegetative si stari astenonevrotice, coxartroze si gonartroze specifice reumatismului degenerativ au o evolutie pozitiva prin terapia cu campuri electromagnetice de joasa frecventa. De asemenea in reumatismul abarticular si cel inflamator rezultatele sunt spectaculoase. Durata sedintelor este de 10-15 minute zilnic la inceput. Dupa primele 6-7 sedinte in care poate apare o exacerbare a fenomenelor clinice, timpul sedintelor poate fi crescut saptamanal cu 5 minute.

 

Sechele posttraumatice

Se recomanda terapia in tratarea de plagi, contuzii, hematoame musculare, entorse, stari dupa rupturi musculotendinoase, sechele postfracturi de membre, calusarea fracturilor. Terapia se incepe cat mai repede dupa traumatism. Locul de aplicare coincide cu locul traumatismului. Sedintele sunt la inceput de 40-60 minute zilnic, timpul crescand treptat si apoi reducandu-se odata cu disparitia starii clinice.

 

Afectiuni neuropsihice

Nevrozele la adulti si copii, distoniile neurovegetative, sindroame spastice (hemiplegii, boala Parkinson, neuconevraxite, paraplegii), sindroame excitomotoare (spasmul facial, torticolisul spasmodic, ticurile, etc) ca si infirmitatea motorie cerebrala la copii sunt indicatiile terapiei ELF in afectiunile neuropsihice. Locul de aplicare este in zona cervicala, lombara, ceakrele 2, 3, 4, 5 si 6 sau in cea afectata. Timpul este la inceput de 10-15 minute, crescandu-se treptat cu 5 minute pe saptamana in functie de reactia organismului.

 

Afectiuni cardiovasculare

Actiunea terapiei in cazul bolilor cardiovasculare se explica prin reglarea vasomotorie si a hemodinamicii prin influentarea sistemului nervos vegetativ si prin actiunea locala de intensificare a respiratiei tisulare cu cresterea consumului de oxigen, ceea ce duce la o vascularizatie crescuta pentru metabolismul local. Terapia ELF este indicata in boli vasculare periferice precum boala Raynaud, sindromul Raynaud, acrocianoza, in boli vasculare periferice organice cum sunt trombangeita obliteranta, ateroscleroza obliteranta a membrelor, arteriopatia diabetica, in ateroscleroza cerebrala si in hipertensiunea arteriala. Locul de aplicare al aparatului este in zona cervicala si (sau) lombara. Timpul este la inceput de 10-15 minute, crescandu-se treptat cu 5 minute pe saptamana in functie de evolutia starii clinice.

 

Afectiuni respiratorii

Actiunea terapiei ELF s-a remarcat in cazurile de astm bronsic, bronsita cronica astmatiforma, traheobronsita spastica si pseudoastm nevrotic. Locul de aplicare este zona cervicala sau chakrele 3 si 4. Timpul este la inceput de 10-15 minute, crescandu-se treptat cu 5 minute pe saptamana in functie de evolutia starii clinice. In cazul virozelor respiratorii, afectiuni ce pot apare mai des in aglomerarile urbane, se recomanda utilizarea Spiridusului pe chakrele 2 si 3, timp de 10-15 minute pe fiecare in parte. Daca simptomele nu dispar se poate repeta de mai multe ori pe zi.

 

Afectiuni digestive

Ulcerul gastro-duodenal, gastritele cronice, enterocolopatia cronica nespecifica, sindromul de colon iritabil, dischineziile biliare sunt cateva din indicatiile terapiei cu campuri electromagnetice de foarte joasa frecventa in domeniul bolilor digestive. Locul de aplicare este in zona abdomenului sau chakrele 5, 6 si 7. Timpul este la inceput de 10-15 minute, crescndu-se treptat cu 5 minute pe saptamna in functie de reactia organismului.

 

Afectiuni endocrine

Diabetul zaharat neinsulinodependent, diabetul secundar cu hiperfunctiune a hipofizei, tiroidei sau suprarenalei si hipertiroidia stadiul neurogen beneficiaza de rezultate deosebite prin aceasta terapie. Locul de aplicare este in zona cervicala si zona abdomenului sau chakrele 3, 4, 5 si 6. Timpul este la inceput de 10-15 minute, crescndu-se treptat cu 5 minute pe saptamna in functie de reactia organismului.

 

Afectiuni ginecologice

In dismenoreele functionale, in tulburarile menstruale functionale, metroanexitele cronice nespecifice, cervicitele cronice nespecifice si in tulburarile de climax si preclimax, terapia ELF a dat mari satisfactii prin rezultatele obtinute. Locul de aplicare este in zona abdomenului sau chakrele 5, 6 si 7. Timpul este la inceput de 10-15 minute, crescandu-se treptat cu 5 minute pe saptamana in functie de reactia organismului.

 

CONTRAINDICATII

 

Folosirea lui in timpul zilei poate sa induca o stare de somnolenta similara cu ceea ce vi se intampla atunci cand sunteti in preajma cuiva care doarme. De aceea nu este recomandata utilizarea lui atunci cand sunteti la volan sau activitatea pe care o desfasurati va solicita o atentie deosebita.

Spiridusul nu poate fi folosit de persoanele care utilizeaza pacemaker din cauza interferentelor electromagnetice ce pot apare intre cele doua aparate. De asemenea persoanele cu proteze auditive, nu-l pot folosi in zonele respective (pentru a evita aceleasi interferente electromagnetice). Gravidele trebuie sa evite zona abdominala.Detalii utilizare produse

Alegeti dintre articolele de mai jos:Horoscop
Noutati

Produsele ENERGY sunt suplimente de nutritie si cosmetico-terapeutice. Ele au fost elaborate pe baza unei tehnologii moderne adaugand cunostintele actuale din domeniul bioenergeticii umane, homeopatiei, psihotronicii si cristaloterapiei, pe baza principiilor integrative ale filosofiei chineze cu respectarea principiului armoniei celor 5 elemente: paman, metal, apa, lemn si foc (pentagrama). Aceste produse reprezinta o adevrata acupunctura lichida ce permite reechilibrarea energetica indepartand cauzele bolii din campul informational.


Horoscop
Vremea
Membri site-ului

Cosul de cumparaturi

Mergi la cos

  • Produse in cos: 0
  • Total: 0,00 RON
 Newsletter

Fii in contact permanent cu echipa BodyAlchemist!

Oferte speciale